O reteta potrivita acum in perioada postului. Pofta buna va doresc si post usor!
Ingrediente:
1 punga snitel de soia
o ceapa
2 catei de usturoi
piper, boia
mustar dulce
apa minerala
faina
sare, piper
ulei
reteta pentru cartofi o gasiti aici
Mod de preparare:
Snitele de soia se fierb impreuna cu ceapa, condimentele si usturoiul, aproximativ 20 min sau pana se inmoaie si se umfla.. Se lasa la scurs bine, bine(daca mai au apa va puteti ajuta de servetele de bucatarie ca sa mai eliminati din lichid).
Separat, se face o compozitie din faina, mustar, apa minerala, sare si piper.
Compozitia nu trebuie sa fie foarte groasa. Snitelul este trecut prin aceasta compozitie si prajit in ulei incins. Dupa ce sunt prajite, sunt asezate pe servetele ca sa se scurga surplusul de ulei. Se servesc alaturi de cartofi copti reteta aici si salata, muraturi sau mujdei de usturoi.
Mmmm,ce-mi place!!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereVai ce bunatate de meniu am gasit la tine in farfurie! yummy!
RăspundețiȘtergereminunat pentru o zi de post!
RăspundețiȘtergereseara buna si frumoasa!
foarte frumoasa prezentarea!
RăspundețiȘtergereTare frumos arata.. Din pacate eu nu ma impac deloc cu soia.. deci pap doar cartofii!
RăspundețiȘtergerePup
Minunata reteta! :)
RăspundețiȘtergereMmmmm cat de bune!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata acest meniu de post!
RăspundețiȘtergereBuna idee!:)
RăspundețiȘtergerePupici!