Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
4 noiembrie 2013

Chiftelute de pui la cuptor cu piure




Cu un continut scazut de grasimi, aceasta reteta poate fi un pranz/cina delicioas(a) si unde mai pui ca se prepara si repede. 


Ingrediente:

piept de pui dezosat si fara piele-2buc. 
1 ceapa tocata marunt
1/2 legatura patrunjel tocat marunt
1/2 legatura marar tocat marunt
2lg. parmezan
2 oua
pesmet
sare, piper, boia

Mod de preparare

Carnea de pui se toaca la masina de tocat sau cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga verdeata, ceapa, ouale, sarea, piperul si boia. Se amesteca f. bine. Se formeaza chiftelute care apoi se dau prin pesmet si se pun intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. 


Se coc aprox.20 min sau pana se intaresc si se rumenesc frumusel! Servim cu piure de cartofi, muraturi/salata.



12 comentarii:

  1. Bună Alice!
    Cred că sunt delicioase,au aspect plăcut,le voi încerca și eu!
    Îți doresc o săptămână frumoasă și ușoară!
    Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca le faci la cuptor! sunt o varianta mult mai sanatoasa si fara bataie de cap a celor prajite in ulei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mai sanatoase chiftelute !
    Bravo....mi-ai dat o idee minunata , ca si asa aveam niste piept de curcan,in frigider...
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. bune si sanatoase.. asa le fac si eu tot la cuptor !
    O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bune, mai ales ca-s facute la cuptor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac foarte mult chiftelele la cuptor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare bune-s, mai ales la cuptor, si mai sanatoase! Asa le fac si eu ;-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata! Cele mai bune si sanatoase chiftele sunt cele la cuptor.

    RăspundețiȘtergere