Cu un continut scazut de grasimi, aceasta reteta poate fi un pranz/cina delicioas(a) si unde mai pui ca se prepara si repede.
Ingrediente:
piept de pui dezosat si fara piele-2buc.
1 ceapa tocata marunt
1/2 legatura patrunjel tocat marunt
1/2 legatura marar tocat marunt
2lg. parmezan
2 oua
pesmet
sare, piper, boia
Mod de preparare
Carnea de pui se toaca la masina de tocat sau cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga verdeata, ceapa, ouale, sarea, piperul si boia. Se amesteca f. bine. Se formeaza chiftelute care apoi se dau prin pesmet si se pun intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
Se coc aprox.20 min sau pana se intaresc si se rumenesc frumusel! Servim cu piure de cartofi, muraturi/salata.
Bună Alice!
RăspundețiȘtergereCred că sunt delicioase,au aspect plăcut,le voi încerca și eu!
Îți doresc o săptămână frumoasă și ușoară!
Pup cu mare drag!
ce bine ca le faci la cuptor! sunt o varianta mult mai sanatoasa si fara bataie de cap a celor prajite in ulei!
RăspundețiȘtergereCele mai sanatoase chiftelute !
RăspundețiȘtergereBravo....mi-ai dat o idee minunata , ca si asa aveam niste piept de curcan,in frigider...
Te tzuc cu drag !
Bune cu parmezan si verdeata!
RăspundețiȘtergerebune si sanatoase.. asa le fac si eu tot la cuptor !
RăspundețiȘtergereO seara buna !
Foarte bune, mai ales ca-s facute la cuptor!
RăspundețiȘtergereBune si sanatoase!
RăspundețiȘtergereCe fain arata chiftelutele...
RăspundețiȘtergereImi plac foarte mult chiftelele la cuptor!
RăspundețiȘtergeremult mai sanatoase la cuptor.
RăspundețiȘtergereTare bune-s, mai ales la cuptor, si mai sanatoase! Asa le fac si eu ;-)
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Cele mai bune si sanatoase chiftele sunt cele la cuptor.
RăspundețiȘtergere