Ingrediente:
- 3 banane coapte
- 175g zahar
- 200ml ulei
- 250g faine
- 1lgta bicarbonatcoaja de lamaie
- 1/2 lgta sare
- 1/2 cana de nuci/alune
- 1/2 lgta praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilinat
- zahar pudra amstecat cu putina scortisoara
Punem nucile la copt pentru zece minute intr-o tigaaie. Cand sau racit le macinam grosier.
Pasam bananele cu dosul unei furculite si peste ele adaugam uleiul,zaharul. vanilia si coaja de lamaie. Amestecam bine pana cand pereti vasului raman curati, iar compozitia noastra devine ca o maioneza densa.
Separat, amestecam faina cernuta cu bicarbonatul stins in puin otet, sarea, praful de copt si alunele macinate. Amestecam totul cu o lg. de lemn pana este bine omogenizat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu