Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs
27 martie 2012

Frigarui grecesti de pui



Souvlaki caci asa se numesc, este un fel foarte popular in Grecia. Suculente si cu un gust interesant numai bune alaturi de  salata greceasca


Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1lgta oregano uscat
  • 3lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • boia (optional)
Preparare

Spalam carnea de pui apoi o taiem cubulete. Intr-un bol (de preferat bol din sticla,ceramica), punem restul ingredientelor amestecand pana la omogenizare apoi adaugam carnea si amestecam dinou, astfel incat toata carnea sa fie acoperita de marinata.
Dam la rece pentru aprox. 1-3 ore.



Dupa ce a stat suficient la marinat punem carnea pe tepuse pentru frigarui (daca folosim din lemn le lasam sa stea 30min inapa pentrua nu searde pe gratar). Ingingem bine gratarul si punem frigaruile. Le lasam pe fiecare parte pana se rumenesc frumos si se desprind usor de pe gratar.


Servim cu lipie, salata si sos tsatsiki.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu