Ingrediente: (depind in fuctie de nr. de persoane)
- pulpe de pui
- cuscus
- sare, piper
Pulpele de pui le preparam du pa reteta de Text. Cuscusul se face la fel ca orezul, la o cana de cuscus 2,5-3 cani apa! Cuscusul se pune in apa doar atunci cand fierbe. Se lasa la fiert pana incepe sa se albeasca si se umfla iar apa ramane de un deget. Atunci se stingefocul se pune un capac si se acopera si se lasa asa 15min. sau pana ce cuscusul absoarbe toata apa si se leaga.
Servim cu salata!
yuuumy.... Cred ca este o adevarata bunatate!!!
RăspundețiȘtergereO mancare rapida si gustoasa.Te pup!
RăspundețiȘtergereSimplu, rapid si gustos!! Si mie-mi place cus-cus-ul
RăspundețiȘtergerePupici
minunata alegere pt postarea de azi! bravo!
RăspundețiȘtergereEu as gusta de la tine, nu am chef sa fac nimic!
RăspundețiȘtergereyammiiiiiiiiii! arata foarte bine!
RăspundețiȘtergereArata bine! Nu am mancat cuscus inca.
RăspundețiȘtergereSimplu si foarte bunnn:)
RăspundețiȘtergereHello, ai primit o leapsa de la mine.
RăspundețiȘtergereDaca ai chef de asa ceva, vino sa o iei. :)
Ce bunatate de mancare!!!
RăspundețiȘtergereUn deliciu!
RăspundețiȘtergeresuper delicios! :*
RăspundețiȘtergereO bunatate. Deabia astept sa gatesc.
RăspundețiȘtergereArata extraordinar, saptamana trecuta am mancat si eu cuscus si chiar imi place. Acum trebuie sa incerc si ceva cu carne. Multuemsc pentru reteta
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergereLa multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag!
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere