Ingrediente:
- 600g ficat de pui
- 700g pipote si inimi
- 4 cepe uscate
- 2 leg ceapa verde
- 1 leg marar verde
- 1 leg patrunjelverde
- 4 oua
- 2-3lg faina
- sare, piper
- ulei
Spalam si punem la fiert pipotele si inimile intr-un vas. Ficatul il fierbem separat avand timp de fierbere diferit !!!nu adaucam sare la fiert caci devine amar si se intareste. Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o calim in 2-3lg de ulei. Cand ceapa este gata adaugam si ceapa verde peste cea calita si amestecam stingem focul si lasam deoparte.
Coacem la cuptorul incins in prealabil pt cca 30 de minute. Taiem dupa ce s-a racit.
Incredibil!Chiar asta cautam acum la tine pe blog! O reteta de drob. Stiam ca ne pregatesti tu ceva bun acum de Pasti! Multumim :)
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult, Targdemesteri ca am putut fi de ajutor. Spor la treaba :))
RăspundețiȘtergereLa tanc! Voiam sa inlocuiesc mielul, dar sa fac ceva traditional in acelasi timp si iata ca am gasit reteta ta. Ma duc la piata!...
RăspundețiȘtergereNu pot fi decat incantata, spor la cumparaturi...!
RăspundețiȘtergereDelicios! Îl prefer oricînd înaintea drobului de miel :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Maya, intr-adevar merita!
RăspundețiȘtergere