Ingrediente:
- 2 oua
- 2 fire ceapa verde
- 1 rosie mica
- 1 buc. castravete
- 1/2 ardei
- 50ml lapte
- branza
- ulei+unt
- sare
Curatam si spalam legumele. Taiem ceapa rondele, ardeiul, catravetele si rosia cuburi.
Punem ulei plus un cub de unt intr-o tigaie antiaderenta, lasam la incins apoi punem ceapa. Nu lasam legumele foarte mult ele trebuie doar sa isi lase din arome. Dupa ce ceapa devine usor sticloasa adaugam castravetele laasam putin apoi ardeiul si la final rosia. Amestecam sa combinam toate legumele apoi adaugam ouale batute bine imreuna cu laptele si putina branza. Amestecam cat toate legumele sa fie acoperite de ou si lasam pana se rumeneste usor apoi introarcem pe partea cealalta (ca sa intoarcem omleta ne putem ajuta de o farfurie care sa aiba dimensiunile tigai, pe care o punem deasupra si rasturnam omleta apoi o punem dinou in tigaie cu partea nefacuta). Lasam si pe cealalta parte pana devine usor aurie.
Punem omleta in farfurie servim cu paine prajita si branza rasa sau cu ce va mai pofteste voua inima.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu