Simplu si bun! Contine ciuperci, ce au putine calorii, sare si grasimi, contine insa multe fibre si potasiu, minerale ce ajuta la scaderea tensiuni arteriale. O portie de 150g acopera necesarul zilnic de cupru, mineral cu proprietati cardioprotectoare. Aroma lor se intensifica la gatit, dar ele se micsoreaza foarte mult intrucat contin apa in proportie de 90%. Prin urmare un ingredient ideal de consumat mai ales in diete, de cei ce vor sa-si regleze tensiune, dar si pentru cei ce tin post si doresc o mancarica delicioasa si simplu de facut!
Ingrediente:
- 500g ciuperci
- 2cepe uscate
- 2 fire ceapa verde
- 2 fire usturoi verde
- sare, piper
Curatam si spalam ciupercutele le taiem feliute subtiri, apoi le punem la scurs intr-o sita sau pe un servet de bucatarie pana pregatim ceapa. Curatamsi spalam ceapa apoi o taiem solzisori subtiri. Punem la incins putin ulei si calim ceapa pana capata un aspect sticlos, apoi se adauga ciupercile.
Serveste tocanita alaturi de mamaliguta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu