Chiftelutele, mereu o placere sa le am pe masa. Azi m-am gandit sa va arat varianta pt. aperitiv. eu le-am facut prajite voi puteti sa le faceti la cuptor
Reteta o gasiti aici insa in loc sa le faceti aplatizate aplatizate le dati forma de bilute apoi le prajiti in ulei bine incins saulefaceti la cuptor punand in tava o hartie de copt.
Chiftelute - yummmiiii! Niciodata nu spun nu unei portii de chiftelute!
RăspundețiȘtergereSunt bune tare.Eu de obicei le fac la cuptor,dar cateodata le prajesc.
RăspundețiȘtergereO zi buna sa ai!
Se duc asa repede! Dispar pur si simplu!
RăspundețiȘtergereMultumesc Fab Chef! intradevar sunt de nerefuzat!
RăspundețiȘtergereDiaMar ma bucur ca iti plac! Sunt mai sanatoase la cuptor.....dar la fel si eu cateodata le prajesc.
RăspundețiȘtergereMultumesc Maya!! Asa este.
RăspundețiȘtergere